Opis
Duboko zamrznuta zelena boranija
Čuvanje na -18°C ili niže. Nemojte ponovo zamrzavati nakon odmrzavanja.
Recept
Zagrejte rernu na 220C. Na lim za pečenje stavite na četvrtine MC Cain krompir, seckanu sirovu slaninu i luk. Pecite 20 minuta, rotirajući do pola.
Dodajte opranu i isečenu svežu boraniju. Vratite u rernu na 15-20 minuta. Začinite Kotanyi solju i Kotanyi biberom.
Ako želite da uživate u krompiru i boraniji bez slanine, zamenite 2 kašike Terra Crete Extra Virgine maslinovog ulja. Za bolji ukus, zamenite jednu od supenih kašika otopljenim puterom.
Pomešajte krompir, luk i 2 kašike maslinovog ulja na plehu.
Pecite u rerni zagrejanoj na 425ºF 20 minuta.
Dodajte seckanu šunku i boranije. Pecite još 20 minuta, ili dok krompir ne porumeni i postane hrskav. Začinite solju i biberom.