Opis
Želite hrskavu, zlatnorumenu pečenu piletinu autentične arome začinske paprike i delikatno uravnoteženog začinskog bilja? Kotányi Gourmet mešavina začina za pečenu piletinu prava je stvar za vas.
Bilo da pečete belo meso ili batak, u rerni ili na roštilju, ova Kotányi mešavina začina od vaše će piletine napraviti glavnu zvezdu svakog obroka.
Nutritivna vrednost
Energetska vrednost (kcal) 92
Belančevine (g) 2,8
Ugljeni hidrati (g) 14
Šećeri (g) 6,4
Masti (g) 1,9
Natrijum (g) 74
Uslov čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema
Za pečenje u rerni:
Posolite i začinite piletinu sa Kotányi mešavinom začina pre pečenja za bogatiji i intenzivniji ukus.
Pečenu piletinu poslužite uz omiljene priloge za potpuni obrok.
Za roštilj:
Pre pečenja, meso utrljajte mešavinom začina i ostavite da odstoji nekoliko sati kako bi se začini potpuno apsorbovali.
Pecite na srednje jakoj vatri dok meso ne postane zlatno i hrskavo.