Opis
V rez sa korom krompira (šuplji naborani klinovi) sa hrskavim premazom, prethodno prženi i brzo zamrznuti. Inovativni i ekskluzivni V oblik sa intenzivnom hrskavošću i mekim mesom krompira: taman debljine da omogući pravi i intenzivan doživljaj krompira. U trendu: nabori, na koži, mogućnosti potapanja/punjenja.
Priprema:
- Friteza: Ulje zagrejte na 175 °C.
- Pržite približno 2-3 minuta.
- Rerna: Rernu zagrejte na 225 °C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred rerne. Pecite 12 minuta. Nakon približno 8 min okrenite.
- Parna pećnica: Pećnicu zagrejte na 190 °C. Proizvod pecite približno 20 minuta.
- Ventilaciona pećnica: Ventilacionu pećnicu zagrejte na 200°C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred pećnice. Pecite 18–22 minuta. Nakon približno 14 minuta okrenite proizvod.