Opis
Pire krompir, začinjen i u obliku malih loptica.
Privlačne zlatnožute loptice koje omogućavaju laku hrskavost i glatku ukusnu unutrašnjost.
Pravilan kružni oblik sa izuzetnom otpornošću u kuvanju.
Brz i jednostavan za pripremu, prilagođava se vašoj poželjnoj opremi.
Priprema:
- Friteza: Ulje zagrejte na 175 °C.
- Pržite približno 5-6 minuta.
- Rerna: Rernu zagrejte na 225 °C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred rerne. Pecite 12 minuta. Nakon približno 8 min okrenite.
- Parna pećnica: Pećnicu zagrejte na 190 °C. Proizvod pecite približno 20 minuta.
- Ventilaciona pećnica: Ventilacionu pećnicu zagrejte na 200°C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred pećnice. Pecite 18–22 minuta. Nakon približno 14 minuta okrenite proizvod.