Opis
Smeša za pripremu Panna Cotta poslastice
Priprema: Prokuvati mleko, skloniti sa vatre, dodati sadržaj kesice i promešati, zatim dodati hladnu pavlaku za kuvanje, sipati u kalupe i držati u frižideru 90 minuta.
Doziranje: 260 g smeše za 1 litar polumasnog mleka + 1 litar pavlake za kuvanje (30% m.m.).
Nutritivna vrednost
Energija 824 kJ / 198 kcal
Masti 15 g
od kojih zasićene masne kiseline 8,8 g
Ugljeni hidrati 13 g
od kojih šećeri 12 g
Proteini 3,6 g
So 0,10 g
Sastav
Sastav: šećer, želatin (goveđi), skrob, arome, zgušnjivač (ksantan guma).
Alergen info: Može sadržati bademe, lešnik, jaja i mleko u tragovima.
Uslov čuvanja
Čuvati na suvom i hladnom mestu.