Opis
Sastojci:
Voda, pšenični gluten, pšenični skrob, biljno suncokretovo ulje, protein pasulja, protein graška, stabilizator (E 461 metilceluloza), so, glukozni sirup, arome, začini (luk, beli luk, biber), antioksidans (E-300 askorbinska kiselina,E 330 limunska kiselina), E 160c ekstrakt crvene paprike, E 162 koncentrovani sok od cvekle, Boja : E 150c amonijak karamela, ekstrakti začina.
Sadrži: Sumpor dioksid i gluten
Može da sadrži tragove soje, celera, senfa, jaja, orašastih plodova.
Energetska vrednost 996 kJ / 238 kca
Masti 15,4 g
od čega zasićene masne kiseline 1,4g
Ugljenihidrati 6.9g
Od čega šećeri 1,2g
Proteini 17,6 g
So 1.2g
Način pripreme:
U tiganju: zagrejte tiganj na prosečnoj do visokoj temperaturi. Malo namažite biljnim uljem, pržite proizvod otprilike 12 minuta, često okrećući je.
Roštilj: Pecite proizvod na laganoj vatri, otprilike 12 minuta, često okrećući na obe strane. Ne zagrevajte proizvod nakon hlađenja.
Čuvati na temperaturi od -18C do -20C