Vaš pouzdan HoReCa partner

Dobro došli na Web shop kompanije M&L International! Mi smo kompanija koja kreira trendove u gastronomiji na tržištu Srbije i Crne Gore, i Vaš pouzdan HoReCa partner.

O kompaniji:

Kompanija M&L INTERNATIONAL nastala je 2004. godine u Beogradu. Od kada smo započeli naše putovanje svetom gastronomije pre punih 18 godina , ponosni smo na činjenicu da našim kupcima pružamo samo najbolju uslugu, kvalitetne proizvode i poznate brendove.

 

Mi verujemo da osnova svakog dobrog odnosa leži u međusobnom poverenju ! Vi ste izabrali nas, a mi biramo samo najbolje proizvode za Vas.

 

Neprestanim istraživanjem novih ideja , kao i pažljivim osluškivanjem potreba naših potrošača , na tržište Srbije već punih 18 godina uvodimo proizvode koji obogaćuju ponudu HoReCa sektora.


Inovativnost u poslovanju ,dinamičnost , kreiranje dodatne vrednosti za naše partnere, bogat portfolio svetski poznatih brendova i snažno razvijena distributerska mreža na HoReCa tržistu Srbije – su ono što odlikuje kompaniju M&L International.

Distributivni program:

Naš distributivni program namenjen je širokom krugu potrošača, što pokazuje bogat izbor zamrznutog povrća i voća, zamrznutih morskih plodova i ribe, zamrznutog mesa, pečuraka, kao i raznovrsnog jestivog ulja.

 

Spremni smo da udovoljimo svim zahtevima naših kupaca, pa i onim najzahtevnijim, kroz izuzetno širok portfolio proizvoda u našoj ponudi.

 

Naš edukovan i snažan prodajni tim se bavi strategijom pozicioniranja naših proizvoda , jako vodi računa o njihovoj dostupnosti i savetima vezanim za upotrebu i način primene, a svi radimo samo sa jednim ciljem –  da naši klijenti i krajnji potrošači budu zadovoljni našim proizvodima i uslugama, i da iz dana u dan opravdavamo poziciju Vašeg pouzdanog HoReCa partnera.