Opis
Mali krompir sa ljuskom za autentičan izgled.
* Potpuno kuvano i spremno za upotrebu bez ispiranja ili ceđenja.
* Da se jede toplo u vašim receptima ili hladno u salatama.
* Specijalno dizajniran za upotrebu u fritezama.
Priprema:
- Rerna: Rernu zagrejte na 200 °C. Krompir složite u posudu i nakapajte ga uljem. Pecite 20 minuta.
- Tiganj: Krompir u tiganju na ulju ili maslu pržite 8 do 12 minuta.
- Parna pećnica: Zagrejte i podesite 100-postotnu paru. Krompir složite u posudu. Pecite 6 minuta.
- Mikrotalasna pećnica: 300 g krompira stresite u posudu, koju onda nepokrivenu za 2 minuta i 30 sekundi stavite u mikrotalasnu pećnicu podešenu na 900 W.
- Kuvanje: Krompir 10 minuta kuvajte u vreloj vodi.