Opis
Kolutovi od crnog luka u hrskavom premazu od piva, prethodno prženo i brzo smrznuto.
Jednostavno za pripremu u fritezi i rerni.
Pogodni troškovi po porciji zahvaljujući tankom rezanju. Novo iskustvo ukusa: prsten od celog crnog luka u hrskavom premazu od piva.
Priprema:
- Friteza: Ulje zagrejte na 175 °C.
- Pržite približno 2-4 minuta.
- Rerna: Rernu zagrejte na 225 °C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred rerne. Pecite 12 minuta. Nakon približno 8 min okrenite.
- Parna pećnica: Pećnicu zagrejte na 190 °C. Proizvod pecite približno 20 minuta.
- Ventilaciona pećnica: Ventilacionu pećnicu zagrejte na 200°C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred pećnice. Pecite 18–22 minuta. Nakon približno 14 minuta okrenite proizvod.