Opis
Kolutići crnog luka, paniran mrvicama hleba, predpržen i brzo zamrznut.
Mešavina crnog luka i brašna, premazana prezlama, prethodno prženo i brzo smrznuto. Brza priprema i pogodna kontrola porcija.
Za višenamensku upotrebu: obavezno u svakoj ponudi zajedničkih obroka, uz piće ili kao sastojak burgera.
Pristupačan element jednostavan za valorizaciju.
Priprema:
- Friteza: Ulje zagrejte na 175 °C.
- Pržite približno 2-3 minuta.
- Rerna: Rernu zagrejte na 225 °C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred rerne. Pecite 12 minuta. Nakon približno 8 min okrenite.
- Parna pećnica: Pećnicu zagrejte na 190 °C. Proizvod pecite približno 20 minuta.
- Ventilaciona pećnica: Ventilacionu pećnicu zagrejte na 200°C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred pećnice. Pecite 18–22 minuta. Nakon približno 14 minuta okrenite proizvod.