Opis
Sastojci: koncentrat rehldrisanih SOJINIH proteina (38,9%) (voda, koncentrat SOJIINIH proteina 17,3%), lehidrisani PSENlCNI GLUTEN (26,2%) (voda, PSENlCNI GLUTEN 9,6%), biljna ulja (repifino, suncokretovo) u promenljivim kolifinama, pire odjabuke, ekstrakt kvasca, voda, alkoholno sirde, crni luku prahu, citrusna vlakna, stabilizator (metilceluloza), kukuruzni skrob, so, beli luk u prahu, prirodne arome, cmi biber, regulator kiselosti (kalijum hidroksid). Mote da sadrJi: JAJA, SUSAM, CELER i SLAflCU. Uputstvozapripremu:
Pečenje u rerni: Zagrejte remu na 180° C. Pecći 6-8 min smrznuto, 4-6 min odmrznuto.
Prženje u tiganju: Zagrijte tiganj na srednjoj temperaturi i dodajte 1 katiku ulja. Priite file 6-8 minuta zamrznuto, 5-7 minuta odmrznuto, uz povremeno okretanje.
Duboko zamrznuto. Cuvati na -18° C.
Jednom odmrznuto cuvati na temperaturi < 5° C i upotrebiti u roku od 7 dana. Jednom odmrznuto ne smrzavati ponovo
Nutritivne vrednosti | Na lOOg |
Eneigija | 972 kJ/ 233 kcal |
Masti: | 12,4 g |
– od kojih zasićene masne kiseline | 1,0 g |
Ugljeni hidrati | 3,2 g |
– od kojih šeceri | 2,8 g |
Vlakna: | 8,5 g |
Proteini: | 22,9 g |
So: | 0,85 g |