Isporuke su moguće SAMO na teritoriji Beograda i Novog Sada. Za Novi Sad moguća je isporuka u peridu od 8-14h. Isporuka je BESPLATNA za iznos porudžbine preko 2500 din. Isporuke za iznos ispod 2500 din se naplaćuju 500 dinara.
Uz kupovinu 2 Kotany proizvoda po vašem izboru poklanjamo Kotany šerpicu sa poklopcem!
Mlevenu junetinu prebacite u posudu, dodajte Kotanyi Grill Smoked začin i dobro promešajte. Podelite meso na 4 dela i svaki deo oblikujte u pljeskavicu 2 cm veću od promera peciva. Brie sir narežite na listiće debljine 0.5 cm.
Luk očistite i narežite na tanke polumesece. U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte luk i ½ kašičice soli i dobro promešajte. Pržite luk 5 minuta uz povremeno mešanje na srednje jakoj vatri. Smanjite vatru, dodajte šećer i ostavite luk da se karamelizuje 20 minuta uz povremeno mešanje. Na kraju dodajte balzamiko, promešajte i sklonite s vatre.
Zagrejte grill (možete peći na roštilju, električnom roštilju ili grill tiganju), lagano premažite uljem i dodajte pljeskavice. Pecite ih 3-4 minuta, okrenite i pecite još 3 minuta.
Peciva za burgere prerežite na pola, premažite maslacem i kratko tostirajte na grillu. Na donji deo svakog peciva rasporedite 1 kašičicu karamelizovanog luka, šaku rukole, pljeskavicu, par kriška brie sira i Kotanyi prženi luk. Pokrijte drugim delom peciva i ponovite s ostatkom. Poslužite uz krompiriće.